fbpx

szolgáltatásaim

"The best education you will ever get is traveling. Nothing teaches you more than exploring the world and accumulating experiences"

A legjobb oktatás amit valaha kaphatsz az az utazás. Semmi sem tanít úgy, mint felfedezni a világot tapasztalatokat gyűjtve. 

Belső félelmekkel dacolva

Vakáció romboló, véleményem szerint egészen biztosan, ha a családi, párkapcsolati dinamika azért szenved csorbát a telelés alatt, mert bármelyik résztvevő felturbózott félelmei ellehetetlenítik a tüzijáték szerű közös élmények megélését.
Meglehetősen sok kiabálós, sírós, rémálomba fordulós pillanatot éltem meg random idegenektől a pályán, liftben, festői hegyi környezetben. Talán az egyetlen segítség ilyenkor a személyes figyelem, egész addig amíg a félelmeknek az arcába nevethetünk, ami mindig bekövetkezik.
Többezer méteres hósipkás hegyek között időt tölteni csoda. Együtt tenni mindezt azokkal akik fontosak nekünk olyan elképesztő élmény, amit mindenhova magával visz majd az ember. Ezt a csodát szeretem megmutatni, átadni. Ezt értem "minőségi idő" alatt a hegyen.

Nincs mitől tartanod, vallom. És azért készültem külön bejeggyzéssel itt, mert az utóbbi időben jópár ilyen felkérést kaptam. Nagyon nagy öröm képesnek lenni segíteni, hogy legyűrhesd ezeket az akadályokat, mentális blokkokat.
Keress bátran, a többit megoldjuk együtt.

Gyerekmegőrzés

Az egész onnan indult, hogy régi csúszópajtijaim felnőttek, családosak lettek, immáron gyerekekkel jönnek.
Új rend uralkodik, más a ritmus, más a menet. A telelés átalakult, anya-apa akkor tudja minőségileg és nyugodtan élvezni a téli vakációt, ha a gyerek(ek)et biztonságban tudja.
Innen már csak egy karnyújtás, de mégis a legnagyobb bónusz, ha lemerült "elemmel" és vidám magabiztosságtól csillogó szemekkel kapja ő(ke)t vissza.
A következő nap pedig kezdődhet a pálya- és környezetbiztos lurkó(k) boldog dicsekvéseivel, az új, megszerzett tudást fitogtatva.
A gyerekek másolnak, nincs ez másképp a csúszással sem. Én azt élvezem, ha a hegy szépségeire, saját ügyességükre és a környezet tiszteletére hívhatom fel a figyelmüket.
Élvezd ki ezeket az időket nagyon rövidek, nemsokára nem éred utól őket úgysem.

Utógondozás

Ha macska lennék, 9 élettel annyi szakmát megtanulnék, mindegyik egy új világ. Így most csak azokat, amik szinergikusan és holisztikusan illeszkednek hozzám, választásaimhoz.

Nem fogok mellébeszélni, hosszú havas éveimnél csak a hanyagságom hosszabb. - Múltidő, huhh. -
Mindig sportoltam valamit, de az ehhez kapcsolódó rekreáció az izmaim szempontjából szinte sosem volt egyenes arányban. Nagyon sokáig csak fejben tudtam, ez így nem mehet tovább. Nyújtani, kell. Az izmokat is, és igen, mentálisan is szükség van rá. Ehhez én mindig a jógát láttam a követendő útnak.
Majd egészen Indiáig mentem, hogy autentikus környezetben sajátítsam el a mozgást és kerüljek közelebb a filozófiához. Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció, rávezető izomfeladatok, sérülések gondozása... JOGA a neved. Tudtad, hogy a jóga valójában nem jelent mást, mint -boldogságot, -örömöt. -elégedettséget?!
Na jah, a napi tesid. Hegyen innen és túl...

A jóga nem az ászánák, azaz a pózok. A jóga maga az élet.
Ami kétségkívül csodaszép ebben a lenyűgöző környezetben.
Légzéstechnikával, meditációval, rávezető és erősítő gyakorlatokkal is tudok segíteni, hogy szeretett sportodhoz közelebb kerülj.
Természetesen egy könnyed nyújtás a nap végén jó ha az "apres-ski" része.

Maradt kérdésed?

Open chat
Mondd, miben tudok segíteni?